I 1934 ble den nederlandske fabrikken Zuid-Nederlandse Clubmeubelfabriek grunnlagt, og ble senere kjent som Leolux. Brødrene Jan og Ton Sanders kjøpte i 1948 denne lille fabrikken som laget klassiske møbler. Noen år senere bestemte de seg for å gå mot et mer moderne design inspirert av det danske og italienske designet. Dette moderne møbelet ble gitt navnet Leolux: luxury (moderne) møbel fra fabrikken som tidlgere hadde en løve (Leo) i dens logo.

I 1964 etablerte Leolux et "showroom" i hjertet av Nederland. Det tar ikke lang tid før Leolux blir et husholdningsnavn og en seriøs aktør på det moderne møbelmarkedet. 17 år senere overtar den nye generasjonen styringen: Jeroen Sanders og Johan van Beek. Deres retning er basert på forestillinger om deres forgjengere, men med sin egen tolkning.

Leolux innehar et lettkjennelig merke: møblene er slående og særegne i deres farger, kvalitet og komfort. Innovasjon og funksjonalitet ble etterhvert stadig viktigere faktorer og i 1997 startet Leolux et sammarbeide med Philips og produserte deres første elektrisk justerbare sofa.

Se noen av våre produkter fra Leolux


Link til hjemmeside: http://www.leolux.com